Волонтирање

Волонтирање

Преку вклучување на волонтери во нашата работа ја промовираме и општествената одговорност кај младите. Волонтерите ги зајакнуваат нивните капацитети и вештини и се стекнуваат со волонтерски ангажман и искуство.
Пракса

Пракса

Имате потреба од стекнување на дополнително искуство во нашиот сектор? Испратете порака или контактирајте не за повеќе детали.
Работа

Работа

Моментално немаме отворени работни позиции. Дополнително може да испратите ваше CV на нашата E-mail адреса за да можеме да ве контактираме доколку има отворени работни позиции.