Отворен повик за локални волонтери 2019

Отворен повик за локални волонтери 2019

Европски Културен Епицентар Битола објавува повик за вклучување волонтери во канцелариите во Битола.Волонтерите ќе асистираат во локални и интернационални активности и ќе имаат можност за учество во младински размени. Што
Translate »