ОТВОРЕН ДЕН во ЕВРОПСКИ КУЛТУРЕН ЕПИЦЕНТАР Битола

ОТВОРЕН ДЕН во ЕВРОПСКИ КУЛТУРЕН ЕПИЦЕНТАР Битола

За обележување Еразмус+ деновите ЕВРОПСКИ КУЛТУРЕН ЕПИЦЕНТАР Битола организира “Отворен Ден“ во кој ќе добиете краток увид во тоа што претставува Еразмус+ програмата, која е нашата организација, што работиме, како
Street Workout – уличен тренинг за почетници и напредни

Street Workout – уличен тренинг за почетници и напредни

Оваа и следнава година ЕКЕ Битола во соработка со партнерските организации од Холандија, Летонија, Бугарија и Италија го реализира проектот Sport @Street финансиски поддржан од Еразмус+ програмата на ЕУ. Темата
Translate »