Информативна сесија за спортски клубови и здруженија на граѓани

Информативна сесија за спортски клубови и здруженија на граѓани

Сабота на 9ти ноември 2019 од 9:30 до 13.00 Европски Културен Епицентар Битола организира информативна сесија за спортски клубови и спортски здруженија на граѓани од Битола и битолскиот регион. Темата
Отворен повик за локални волонтери 2019

Отворен повик за локални волонтери 2019

Европски Културен Епицентар Битола објавува повик за вклучување волонтери во канцелариите во Битола.Волонтерите ќе асистираат во локални и интернационални активности и ќе имаат можност за учество во младински размени. Што
Translate »