ОТВОРЕН ДЕН во ЕВРОПСКИ КУЛТУРЕН ЕПИЦЕНТАР Битола

ОТВОРЕН ДЕН во ЕВРОПСКИ КУЛТУРЕН ЕПИЦЕНТАР Битола

За обележување Еразмус+ деновите ЕВРОПСКИ КУЛТУРЕН ЕПИЦЕНТАР Битола организира “Отворен Ден“ во кој ќе добиете краток увид во тоа што претставува Еразмус+ програмата, која е нашата организација, што работиме, како
Translate »