Emove your innerself (MK+EN)

Emove your innerself (MK+EN)

Развојот на самосвеста, како и креативните можности што може да ги донесе е многу важна за здравјето на луѓето. Интеграцијата на свеста, движењето и емоцијата во “сегашниот момент” бара употреба
KICK-OFF MEETING

KICK-OFF MEETING

На 30-ти и 31-ви Март се оддржа првиот Kick-Off Meeting за проектот “Innovative Coaching makes the difference” финансиран од Европската комисија во рамките на програмата за градење на капацитетите за