Mask of Conflict

Mask of Conflict

Европски Културен Епицентар Битола во соработка со Salvaj Association (Italy) и Anatta Foundation (Netherlands) организираат тренинг курс за Гешталт Терапија во Cascina di Monteoliveto (Кортемилија, Италија). Број на учесници: 2Времетраење