Одржана информативна сесија за Еразмус+ Спорт

Одржана информативна сесија за Еразмус+ Спорт

Еразмус+ Спорт инфо сесијаБитола, 09.11.2019 ЕВРОПСКИ КУЛТУРЕН ЕПИЦЕНТАР Битола на 9 Ноември 2019 организира информативна сесија за спортски клубови и спортски здруженија на граѓани од Битола и битолскиот регион. Информативната
Translate »