Positive conflicts

Positive conflicts

Организиран од страна на „ Associazione Sportiva Dilettantistica Culturale Salvaj“ од Италија. Тренинг курсот се одвиваше од 21-29 јули 2021 година и учество зедоа 24 учесници од неколку земји во