Street Workout – уличен тренинг за почетници и напредни

Street Workout – уличен тренинг за почетници и напредни

Оваа и следнава година ЕКЕ Битола во соработка со партнерските организации од Холандија, Летонија, Бугарија и Италија го реализира проектот Sport @Street финансиски поддржан од Еразмус+ програмата на ЕУ. Темата
Translate »