“Healthy Cycling Through Biking” Youth Exchange Review

На овој семинар се собраа 36 младински работници, младински лидери, активисти и волонтери од 9 партнерски организации кои припаѓаат на Европската Унија и Југ Источна Европа: Австрија, Србија, Косово, Македонија, Хрватска, Грција, Албанија, Бугарија и Романија.

година на реализација: 2015

програма: Erasmus+

координативна организација: Organisation serbischer Studenten im Ausland Wien

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *