“Time to Act! From Initiative and Creativity to European YOUth Entrepreneurs” Youth Exchange Review

“Time to Act! From Initiative and Creativity to European YOUth Entrepreneurs” Youth Exchange Review

Младинската размена “Time to Act!” беше креирана да иницира мобилност и активно учество во општеството на невработените млади луѓе, за да ја инспирира нивната креативност и иницијатива за претприемништво. Младите од земји членки во програмата и од Македонија се соединија да искусат, да разменат идеи и да научат едни од други. Преку многу креативни активности младите научија како да ја искористат својата креативност и иницијатива за лансирање на нивни сопствени идни бизниси и проекти.

година на реализација: 2013

програма: Youth in Action

координативна организација: Европски Културен Епицентар Битола

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *