KICK-OFF MEETING

KICK-OFF MEETING

На 30-ти и 31-ви Март се оддржа првиот Kick-Off Meeting за проектот “Innovative Coaching makes the difference” финансиран од Европската комисија во рамките на програмата за градење на капацитетите за млади во ACPALA земјите, заедно со нашите партнери од Индија, Виетнам, Кениа, Бугарија и Италија.